Pelerinajul pe Sfintele Munte Athos

Pelerinajul pe Sfintele Munte Athos: 3 zile, 12 credinciosi pelerini, 12 manastiri si 12 icoane aduse in dar.

Am trait o experienta si senzatii nemaipomenite pe Sfintul Munte Athos. Impreuna cu alti 11 colegii si prieteni am reusit in 3 zile sa vizitam 12 manastiri si 3 schituri, sa ne inchinam la numeroase sfintenii si moaste ale Sfintilor. Speram in timpul cel mai apropiat sa primim binecuvintarea pentru a aduce o particica din aceste lucruri sfinte in Republica Moldova, pentru ca credinciosii nostri sa se poata inchina si ruga alaturi de Ele.

Ne-am rugat pentru Moldova si poporul moldovenesc. Am adus cu noi pe Muntele Athos 12 icoane cu Sfintii Moldovei in frunte cu Stefan cel Mare si Sfint, care au fost lasate in dar la difetite locasuri sfinte.

Sint sigur ca credinta noastra ortodoxa este pilonul de baza pe care se tine statalitatea noastra. Noi niciodata nu vom ceda in fata celor care vor sa ne fure credinta, lupta cu biserica noastra ortodoxa, ne distrug traditiile noastre stramosesti.

Moldova are viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.