Pe sfîrșit de mandat, domnul Nicolae Timofti și-a dat seama că poate fi președinte și poate face declarații

Măcar în ceasul din urmă. Îi înțeleg starea psihologică. E dureros să pleci din cea mai înaltă funcție din stat fără a lăsa ceva marcant în urma ta. Cu excepția unui sac de medalii oferite.

Însă nici măcar aceste declarații de final nu sunt coerente, ele trădează lipsa de înțelegere a realității politice din Republica Moldova. Dar nu mă miră. Așa e cînd nu ai ceva și nici nu știi ce nu ai. Și așa e cînd ai în aparat sau printre favoriți unioniști și antistataliști.

Rămîne încă de văzut cum a ajuns domnul Timofti să aprobe un Guvern și un procuror general pe întuneric, noaptea, pe ascuns de cetățeni. Cum și-a permis să tacă atunci cînd se fura miliardul. Cum a aprobat alte lucruri antisociale.

Îmi pare rău că a trebuit să fac aceste remarci la sfîrșitul lui de mandat. Regret că domnul Nicolae Timofti nu știe să pună punctul la pagina sa, fără a vărsa cerneală pe foaie. E și aceasta o caracteristică a persoanei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.