Pe finalul vizitei în satul meu natal, în fața Casei de Cultură din localitate, am purtat o discuție cu consătenii

În cadrul întrevederii, sadovenii au ținut să relateze problemele cu care se confruntă și să solicite sprijin în soluționarea lor. Am menționat că așa cum am contribuit anterior la reparația drumului din centrul satului, la iluminarea străzilor, gazificare, renovarea unor obiecte de menire socială, așa și pe viitor voi acorda sprijinul necesar pentru dezvoltarea satului și a tuturor localităților din țara noastră.

Totodată, tradițional, în cadrul acțiunilor dedicate Anului Familiei am felicitat un cuplu longeviv și două familii cu mulți copii din Sadova. Este vorba despre cuplul Dogot Vasile și Iadviga care sunt împreună deja de 65 de ani. Le-am exprimat mult respect pentru înțelepciunea și răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul a zeci de ani și le-am urat viață îndelungată alături de persoanele dragi.

De asemenea am urat curaj, sănătate și multe bucurii familiei Anghel Vasile și Cristina, care educă 4 copii cu vîrsta cuprinsă între 4 și 10 ani, precum și familiei Guțu Nicolae și Silvia, care cresc 4 copii și sunt în așteptarea celui de-al cincilea.

Am subliniat că grija față de familie și copii este o prioritate pentru instituția prezidențială, din care considerent sunt depuse toate eforturile în vederea creării unui mediu armonios pentru dezvoltarea acestora.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.