Pe finalul vizitei de lucru de astăzi m-am familiarizat cu activitatea a două întreprinderi agricole din raionul Glodeni

Prima a fost SRL „Danulschi”, condusă de Eduard Colibaba. Întreprinderea cultivă grîu, hrișcă, floarea soarelui și porumb, pe o suprafață de două mii de hectare.

1-15-300x230 Pe finalul vizitei de lucru de astăzi m-am familiarizat cu activitatea a două întreprinderi agricole din raionul Glodeni

Cea de-a doua gospodărie țărănească aparține lui Nicolae Mîrza și dispune de opt hectare de căpșuni și coacăză, precum și 20 de hectare de vișini, cireși, pruni și meri.

Am apreciat înalt eforturile agrarienilor în vederea asigurării securității alimentare a raionului și a țării și am comunicat că în timpul apropiat, administrația prezidențială în comun cu Guvernul Republicii Moldova, va face public un pachet de măsuri pentru susținerea sectorului real al economiei, în care o atenție deosebită va fi acordată agriculturii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.