Pe 25 și 26 noiembrie, Partidul Socialiştilor organizează Zilele de informare politică a cetățenilor

Pe 25 și 26 noiembrie, Partidul Socialiştilor organizează Zilele de informare politică a cetățenilor, concomitent, continuă să colecteze semnături pentru trecerea Republicii Moldova la forma prezidențială de guvernare.

Cetăţenii semnează masiv pentru trecerea la republică prezidențială. Ei au obosit de tot ce li se spune la televizor, de tot ce le promite Guvernul. În pofida asigurărilor democraţilor că nivelul de trai a crescut, poporul nu simte acest lucru. Dimpotrivă, problemele din economie, din viaţa socială doar se agravează.

Oamenii îşi dau seama că adevăratele schimbări vor fi posibile doar atunci cînd guvernarea va avea o răspundere concretă şi va dispune de împuterniciri largi pentru a adopta decizii dure spre binele poporului, renunţînd la practica de atragere vicioasă de bani creditari.

Iată de ce Partidul Socialiştilor intenționează să inițieze trecerea la republică prezidențială. Doar aşa puterea va putea să lucreze pentru oameni, pentru țară, și nu pentru un partid, grup sau pentru o anumită persoană.

Mă bucur că membrii PSRM continuă să fie aproape de oamenii simpli, sunt întotdeauna pregătiţi să poarte o conversație sinceră despre ceea ce se petrece în țară, sunt interesaţi de opinia cetățenilor noștri, ajutându-i să rezolve problemele cu care se confruntă. Cu o astfel de echipă, vom reuși!

Cu o astfel de echipă, vom reuși!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.