Parlamentul a respins inițiativa de anulare a legii miliardului pe care am propus-o

Parlamentul a respins inițiativa de anulare a legii miliardului pe care am propus-o, fără vreun argument cît de cît plauzibil din partea corpului de deputați din majoritatea parlamentară și sateliții săi. Nu pot spune că aș fi foarte surprins, dar cred că toți cetățenii țării trebuie să cunoască numele fiecărui deputat care nu a susținut această inițiativă. Mai ales numele celor care își doresc foarte mult alegeri uninominale.

Reiterez, cetățenii Republicii Moldova nu trebuie să întoarcă un bănuț din banii furați. Banii trebuie întorși de hoți, iar averile acestora confiscate. Amintesc că în cadrul primei ședințe a Consiliului Suprem de Securitate voi pune în discuție subiectul furtului secolului.

În condițiile actuale, o altă soluție pe care am propus-o și anterior este ca cetățenii să se expună asupra subiectului dat. Exact acest lucru îl vom face, vom cere opinia poporului.
Trebuie menționat că primele plăți din bugetul de stat în acest context sînt planificate pentru luna noiembrie 2017. Pînă atunci trebuie maximă consolidare a eforturilor pentru anularea acestei legi rușinoase.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.