Oare chiar crede cineva că o altă componență a guvernului va face față situației create mai bine decît actuala?

Oare chiar crede cineva că o altă componență a guvernului va face față situației create mai bine decît actuala? Chiar și oponenții și scepticii noștri spun: „Ce bine că la guvernare acum se află acest cabinet de miniștri și nu cel precedent!”.

Să demiți guvernul pentru a desemna alți oameni care timp de 2-3 luni vor fi nevoiți să se adapteze noului regim de lucru în contextul pandemiei de coronavirus, secetei, crizei economice – care va fi efectul? Nimic bun nici pentru țară, nici pentru oameni.

Despre demiterea cabinetului de miniștri vorbesc doar cei care doresc destabilizarea – să fie frig, foamete și să nu fie bani pentru achitarea pensiilor și salariilor. Dacă ei își doresc atît de mult acest lucru, să voteze în Parlament, dar și să-și asume răspunderea politică pentru aceasta și pentru soarta oamenilor în situația respectivă. Iar poporul – să-și cunoască „eroii”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.