Nu paradelor NATO, nu paradelor și căsătoriilor gay în Moldova!

Gay-propaganda din Moldova este nu doar nerușinată, dar devine și agresivă. Se vede că are lobby, are susținere serioasă în spate, inclusiv pe la unele ambasade, inclusiv financiară.

Curtea Constituțională a oligarhiei a confirmat legalitatea Legii pentru egalitatea șanselor, care favorizează în mod expres minoritățile sexuale și a fost elaborată special pentru aceste minorități. Încă o dovadă că această Curte Constituțională este antipopulară, antinațională.

Avocații din partea minorităților sexuale îi avertizează pe preoții care vor să protesteze împotriva paradelor gay că vor fi acționați în instanță. Tot felul de ONG-uri promovează energic bucuria traiul fără frică într-o societate pederastică.

Noi nu vom tolera transformarea Republicii Moldova în poligon pentru experimente sexuale și anticreștine. Noi, socialiștii, vom ieși în apărarea valorilor ortodoxe și îi vom susține pe preoți, pe toți cei care se opun destrăbălăciunii care ne este impusă de către Occident.

Nu paradelor NATO, nu paradelor și căsătoriilor gay în Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.