Nu e prima dată cînd domnul Sturza mă ia în seamă

Nu e prima dată cînd domnul Sturza, numit în popor și „premierul Caloș” (pentru că dădea pensiile în caloși), mă ia în seamă. M-am obișnuit cu atacurile lui, chiar dacă sunt făcute de o manieră vulgară – asta probabil îl reprezintă.

Mai nou, domnul Sturza aberează în stilul teoriei conspirațiilor. Caută agenți, mâna Moscovei și consideră că Moldova se află în miezul geopoliticii mondiale. Declară că împrumutăm strategiile din străinătate, așa cum fac unii dintre concurenții noștri de pe dreapta.

Domnule, lăsați aceste naivități. E o boală copilărească de care trebuie să vă tratați. Nu fiți ca Mișa Ghimpu, doar nu suferiți de diagnozele lui. Chiar dacă sunteți, ca și el, unionist convins, adică vreți dispariția Republicii Moldova ca stat.

Îl invit pe domnul Sturza să viziteze sediul PSRM, să vadă cum sunt create mesajele noastre electorale, ziarele, afișele, panourile. Să vadă creație autentică, autohtonă. Și să se trateze de coșmarurile sale ideologice, să se trezească la realitate. Noi îl vom trezi la realitate pe acest strateg buimac de pe facebook.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.