Noi nu putem permite ca din cauza unei persoane iresponsabile sau a unui grup de persoane iresponsabile, să sufere oameni nevinovați

O situație excepțională necesită măsuri excepționale.

În legătură cu aceasta, îi atenționez pe toți cei care, prin atitudinea lor iresponsabilă, pun în pericol viața și securitatea altora: veți răspunde pentru aceasta în conformitate cu legea.

Eu am solicitat guvernului să elaboreze și să adopte modificările necesare la legislație pentru ca cetățenii care nu prezintă sau prezintă informații greșite, nu respectă indicațiile medicilor și ale autorităților, ceea ce ar putea conduce la apariția focarelor sau răspândirea coronavirusului, să fie amendați sau chiar trași la răspundere penală.

Celor care consideră această măsură prea drastică vreau să le amintesc că în țara noastră locuiesc 700 de mii de pensionari și 670 de mii de copii.

Noi nu putem permite ca din cauza unei persoane iresponsabile sau a unui grup de persoane iresponsabile, să sufere oameni nevinovați.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.