Noi întotdeauna am acceptat dialogul cu alte forțe de opoziție

Noi întotdeauna am acceptat dialogul cu alte forțe de opoziție, atât timp cât acest dialog vizează atingerea unor obiective comune.

Obiectivele PSRM rămîn neschimbate: noi consecvent pledăm și vom întreprinde acțiuni pentru demolarea guvernării oligarhice și eliberarea instituțiilor statului din captivitate.

Noi considerăm că alegerile prezidențiale trebuie să fie cîștigate de opoziție, iar alegerile parlamentare anticipate urmează să fie organizate în comun cu cele prezidențiale.

În privința candidaturii pentru funcția de președinte al statului – noi acceptam si vom participa la dialogul cu alte forte de opozitie.

Decizia finală a Partidului Socialiștilor se va baza pe opinia majorității membrilor și susținătorilor PSRM, precum și pe datele sondajelor de opinie, care arată dispozițiile generale de vot ale cetățenilor.

Cert este că atât PSRM, cît și candidatul înaintat sau susținut de PSRM va evita orice confruntare cu alți eventuali candidați ai altor forțe de opoziție. Obiectivul nostru comun este înlăturarea guvernării oligarhice și deci toate declarațiile și acțiunile noastre trebuie să fie în sprijinul acestui obiectiv.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.