Multstimate domnule, Recep Tayyip Erdoğan! Vă adresez cele mai sincere felicitări

Vă adresez cele mai sincere felicitări cu ocazia victoriei Dvs. în alegerile anticipate pentru funcţia de Președinte al Republicii Turcia.

Victoria Dvs. deja din primul tur, este o dovadă a încrederii pe care o aveţi în rîndul alegătorilor obținînd un mandat pentru conducerea ţării întru dezvoltarea și prosperitatea acesteia.

Sînt sigur că relațiile dintre Republica Moldova și Republica Turcia vor primi un nou impuls. Turcia este unul dintre cei mai importanți parteneri ai Moldovei, un investitor activ în economia noastră și un sponsor al multor programe sociale, în primul rînd, în Găgăuzia.

Plus la aceasta, cu asistența activă a guvernului turc are loc renovarea clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova. Cu această ocazie, Vă adresez invitația de a vizita țara noastră pe 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova pentru a participa la ceremonia de inaugurare a clădirii renovate.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.