Mulțumesc președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan care a acceptat să fie livrate în țara noastră 50 de ventilatoare

Mulțumesc președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan care a acceptat să fie livrate în țara noastră 50 de ventilatoare, achiziționate de Republica Moldova prin intermediul unui proiect al Băncii Mondiale, de la instituția turcă de stat USHAS, cu plata în avans a doar 10% din suma totală, restul banilor urmînd a fi transferați mai tirziu. Menționez că conform regulilor și procedurilor părții turce, plata trebuia să fie efectuată în proporție de 100% în avans.

2-192x300 Mulțumesc președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan care a acceptat să fie livrate în țara noastră 50 de ventilatoare

Astfel în timpul cel mai apropiat țara noastră va beneficia de încă 50 de ventilatoare care sunt de primă importanță în lupta cu COVID-19.

Exprim în mod repetat sincere mulțumiri și profundă recunoștință Republicii Turcia pentru sprijinul considerabil pe care îl acordă țării noastre întru prevenirea și controlul răspândirii virusului COVID-19.

La finele săptămânii viitoare este preconizată vizita de lucru a ministrului afacerilor externe al Republicii Turcia, Mevlüt Çavuşoğlu, în țara noastră.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.