Moldova fără oligarhi! Moldova fără unioniști! Mai devreme sau mai tîrziu, Victoria va fi de partea noastră și a țării în întregime.

Am preîntîmpinat încă un an în urmă de la tribuna Parlamentului că majoritatea deputaților din acest legislativ sunt controlați de un singur partid – de PD. Acum acest lucru a devenit evident pentru toți. Tot mai multă lume înțelege că Republica Moldova este un stat capturat.

Majoritatea tărcată care s-a format în Parlament nu va putea schimba lucrurile în bine. Ea va proteja oligarhia și va menține calitatea de stat corupt și captiv a Republicii Moldova. Situația socială și economic se va înrăutăți și mai mult.

Președinția probabil nu va rezista presiunii și șantajului și va ceda în fața oligarhiei. În aceeste circumstanțe, nu ne rămîne decît să organizăm proteste în masă, pentru a face presiuni asupra guvernării să declanșeze alegeri anticipate.

Cetățenii nu mai au încredere în guvernare. Alegătorii de pe stînga și de pe dreapta eșichierului politic vor să-și ceară dreptul de a decide asupra viitorului tării prin metode democratice, prin alegeri parlamentare anticipate.

Noi, socialiștii, vom scoate oamenii în stradă, în fața instituțiilor statului. Vom face uz de toate metodele legale pentru a apăra statul de drept și voința cetățenilor.

Am fost și vom rămîne consecvenți în declarațiile și acțiunile noastre.

Mesajul nostru este Moldova fără oligarhi! Moldova fără unioniști!

Mai devreme sau mai tîrziu, Victoria va fi de partea noastră și a țării în întregime.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.