Mizăm pe un singur tur al acestor alegeri

În această campanie de colectare a semnăturilor noi nu ne-am grăbit. Am mers calm, fără agitație.
Am mers în calitate de forță politică solidă, liniștită, care e sigură de potențialul său.

Dovada potențialului nostru sunt și cele circa 500 de mii de semnături pe care le-am acumulat în doar trei săptămîni. O parte dintr ele sunt depuse la CEC, altele vor fi păstrate la partid, fiindcă noi vom miza în continuare pe susținerea cetățenilor care au semnat pentru candidatura mea la funcția de președinte. Le mulțumesc încă o dată tuturor pentru sprijinul acordat.

Am ales această zi pentru depunerea semnăturilor și fiindcă am reușit să primesc blagoslovire de la Sanctitatea Sa Patriarhul Chirill, al Moscovei și al întregii Rusii. Domnia sa mi-a dorit victorie în aceste alegeri, cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru a proteja valorile noastre creștine.

Revenind la semnături, vă declar că absolut toți cetățenii au semnat cu încredere, cu speranță, cu decizie fermă să participe la alegerile din 30 octombrie și să voteze pentru un viitor mai bun al Republicii Moldova.

Vin cu un apel către toți concurenții să evite atacurile la persoană și show-urile gratuite. Le propun să promovăm fiecare în parte mesajul său, să informăm cetățenii, să explicăm esența programelor noastre politice.

Noi vom evita să atacăm persoana, ci vom critica doar mesajele și intențiile oponenților noștri. Vom spune și în campanie, vă spunem și acum că atât unioniștii, cât și reprezentanții regimului oligarhic de la guvernare constituie un pericol pentru Republica Moldova.

Regimul oligarhic a sărăcit țara și a cauzat criza financiară. Iar unioniștii doresc dispariția definitivă a republicii. Ei vor să transforme Moldova în cîteva județe de periferie ale României. Așa ceva nu vom permite, așa ceva nu va fi.

Moldova are viitor doar dacă îi înlăturăm de la conducere pe oligarhi și pe unioniști. Și noi considerăm că un președinte statalist, un președinte de stînga, va fi un factor deosebit de important pentru înlăturarea oligarhilor și a unioniștilor de la putere.

Dar acestea sunt doar unele aspecte ale mesajului nostru. Săptămîna viitoare vom prezenta desfășurat programul meu politic, cu componentele sociale, economice, ideologice, spirituale, identitare, geopolitice. Începînd cu acea zi vom putea dezbate liber fiecare subiect în parte, așa cum prevede legislația electorală.

Mizăm pe un singur tur al acestor alegeri. Așa va fi mai bine și pentru bugetul țării, și pentru echilibrul social. Conform sondajelor, un singur tur este foarte posibil, cu o victorie convingătoare a candidatului socialiștilor. Așa spun unii experți și sociologi. Așa doresc și mulți cetățeni.

Oricum, sau în tutul I, sau în turul II, noi vom cîștiga. Și vă promit că voi asigura un viitor mult mai destoinic pentru Republica Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.