Mesajul Campaniei “Iubesc Moldova” cu prilejul aniversării jubilare a Zilei Independenţei

Campania socială naţională “Iubesc Moldova”, lansată la 7 aprilie a.c., trece într-o nouă etapă a acţiunilor sale. Este vorba, în primul rând, despre promovarea mesajelor campaniei la nivel de raioane ale republicii, inclusiv organizarea unor evenimente în diferite zone ale ţării, planificate pentru următoarele câteva luni.

Campania socială naţională “Iubesc Moldova”, lansată la 7 aprilie a.c., trece într-o nouă etapă a acţiunilor sale. Este vorba, în primul rând, despre promovarea mesajelor campaniei la nivel de raioane ale republicii, inclusiv organizarea unor evenimente în diferite zone ale ţării, planificate pentru următoarele câteva luni.

ZI_MD-1024x578 Mesajul Campaniei “Iubesc Moldova” cu prilejul aniversării jubilare a Zilei Independenţei

Vor exista elemente de surpriză, prin care dorim să sensibilizăm opinia publică şi să antrenăm mai mulţi cetăţeni în activităţile campaniei “Iubesc Moldova”, în scopul dezvoltării spiritului patriotic, al mândriei de Moldova şi al concilierii sociale.

Astăzi dezvăluim una din acţiunile din perioada imediat următoare, planificate în cadrul Campaniei “Iubesc Moldova”. Cu prilejul aniversării a 20-a a Independenţei Republicii Moldova, în ajunul sărbătoririi jubilare a acestui eveniment istoric remarcabil pentru Moldova, Campania „Iubesc Moldova” lansează în toate centrele raionale ale republicii un mesaj motivaţional, în corespundere cu spiritul acestor zile.

Mesajul constă din două fraze: „Sunt cetăţean al Republicii Moldova şi mă mândresc cu aceasta. 20 de ani sunt doar un început”.
Respectivul mesaj va fi promovat pe panouri publicitare mari, atât în centrele raionale, cât şi în municipiul Chişinău.

Considerăm că acest mesaj reflectă opinia sinceră a marii majorităţi a concetăţenilor noştri, care privesc Republica Moldova nu ca pe un proiect geopolitic temporar, ci ca pe ţara lor natală, în care s-au născut şi în care investesc speranţe de viitor.

După o perioadă grea de tranziţie, după atâtea dezamăgiri şi certuri, noi, cetăţenii Republicii Moldova, suntem totuşi mândri că am reuşit să construim ţărişoara noastră, că ne-am păstrat ca popor, că ne cultivăm tradiţiile, că avem ambiţii de viitor, de modernizare. După 20 de ani de încercări, speranţe, dureri şi eforturi, noi am dezvoltat şi mai mult ataşamentul şi dragostea faţă de ţara în care ne-am regăsit cu toţii locul, rostul şi viitorul. 20 de ani sunt, cu adevărat, doar începutul istoriei contemporane a Republicii Moldova. Şi conştientizarea acestui lucru ne face mai optimişti şi mai motivaţi să trăim şi să muncim pentru Moldova, pentru Patria noastră comună.

Anume aceste înţelesuri dorim să le subliniem şi să le promovăm prin mesajul campaniei şi considerăm că prilejul Zilei Independenţei, contextul aniversării jubilare a evenimentului, reprezintă o oportunitate fericită pentru o asemenea acţiune. Totodată, vedem acest mesaj şi ca pe unul de felicitare adresat tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.

Campania „Iubesc Moldova” nu se limitează la aceste acţiuni doar, prilejuite aniversării Zilei Independenţei. Vor exista şi alte elemente de campanie, dedicate zilei de 27 august, despre care vă vom aunţa la momentul oportun.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.