Mesaj de felicitare adresat Domnului János Áder, Președintele Republicii Ungaria

Adresez cordiale felicitări Președintelui Republicii Ungaria, János Áder, cu ocazia celebrării Zilei Naționale a Ungariei ‒ Ziua Sfântului Ștefan, însoțite de sincere urări de pace și prosperitate continuă pentru poporul maghiar.

118213757_4870567372969229_1391376132491023779_n-300x225 Mesaj de felicitare adresat Domnului János Áder, Președintele Republicii Ungaria

Mă bucur să constat plenitudinea relațiilor dintre Republica Moldova și Ungaria, de natură strategică, aspect confirmat de intensitatea dialogului nostru politic, a cooperării economice și a relațiilor interumane.

Folosesc acest prilej pentru a exprima încă o dată gratitudine pentru sprijinul acordat Republicii Moldova în implementarea reformelor interne, precum și pentru susținerea consecventă în avansarea graduală a Moldovei pe calea modernizării.

Totodată, doresc să-l asigur pe Domnul Áder de recunoștința noastră pentru asistența valoroasă pe care ne-o oferă Ungaria în lupta cu pandemia de COVID-19 și de înalta apreciere pentru acest gest de solidaritate, manifestat într-o perioadă dificilă pentru Republica Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.