Mesaj cu prilejul Zilei Poliției de Frontieră

Domnilor ofițeri, subofițeri și angajați ai Poliției de Frontieră!
Stimați veterani!

Cu ocazia aniversării a 28-a a creării Poliției de Frontieră, Vă adresez sincere felicitări și Vă doresc sănătate, putere și succes pentru îndeplinirea cu cinste și onoare a nobilei misiuni de supraveghere și control a frontierei de stat.

Având în vedere că Poliția de Frontieră constituie un garant al securității și stabilității hotarelor țării, importanța misiunii acestei instituții se amplifică odată cu creșterea provocărilor la nivel global, mai ales, în contextul migrației ilegale, criminalității transfrontaliere, crizei pandemice.

În acest sens, vreau să exprim toată recunoștința pentru profesionalismul manifestat de-a lungul anilor, mai cu seamă în actuala perioadă dificilă. Totodată, țin să Vă asigur de înalta apreciere a activității Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Nutresc convingerea că, pe viitor, în pofida dificultăților cu care ne confruntăm, simțul datoriei va prevala întotdeauna în toate acțiunile pe care le veți realiza, spre binele Republicii Moldova.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.