MESAJ cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății

Tradițional, pe 7 aprilie, consemnăm Ziua Mondială a Sănătății.

FB_IMG_1579201899046-300x204 MESAJ cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății

Astăzi, mai mult ca oricînd, urările și sentimentele exprimate prin intermediul unui mesaj de felicitare capătă o relevanță deosebită. Se face înțeles imperativul protejării sănătății fiecărei persoane, iar sensul expresiei „cea mai mare valoare și bogăție a unui om este sănătatea” devine tot mai profund perceput.

Cu toții ne dorim să ne vedem sănătoși copiii, părinții, apropiații; ne dorim să muncim și să ne realizăm planurile; voim să ne fie țara bogată și prosperă ‒ iar pentru toate avem nevoie de sănătate. De aceea vin cu un sincer îndemn: aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor dragi!

Stimați medici, asistenți medicali, farmaciști, lucrători ai sistemului de sănătate, apreciez la superlativ efortul pe care îl depuneți în fiece zi, în special în această perioadă de mare nenorocire pentru lume. Ați reușit să transformați cunoștințele, experiența și dragostea față de oameni în devotament și sacrificiu spre binele societății, și, drept recompensă, aveți recunoștința fiecăruia dintre noi.

Pandemia zguduie tot mapamondul, blocînd sisteme medicale și provocînd un număr alarmant de decese. Din păcate, cursul firesc al vieții ne este afectat dramatic.

Această criză care s-a instaurat ne determină să urmăm cu strictețe recomandările autorităților și să fim solidari cu abnegația și munca eroilor din prima linie.

Sunt sigur că doar împreună, dînd dovadă de maximă responsabilitate și conștiință civică, vom învinge virusul necruțător.

Vă doresc sănătate tuturor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.