MESAJ cu prilejul Zilei Internaționale a Asistentului Medical

Stimați asistenți medicali,

2-2-300x200 MESAJ cu prilejul Zilei Internaționale a Asistentului Medical

Vă adresez sincere și cordiale felicitări cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionale, împreună cu alese gânduri și urări de multă sănătate, împlinire și bunăstare.

Marcată de lupta cu pandemia care a afectat întreaga umanitate, sărbătoarea din acest an vine să evidențieze rolul și menirea asistenților medicali, care, alături de medici și infirmiere, fac front comun împotriva virusului necruțător, fiind eroii din linia întâi. Fiecare dintre noi am conștientizat riscurile enorme ale profesiei de asistent medical, de medic. Cu atât mai mult cu cât 99% din reprezentanții acestei profesii în Republica Moldova sunt femei.

Dragi lucrători ai sistemului de sănătate,
În numele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, Vă exprim respect pentru activitatea pe care o desfășurați cu dăruire și altruism.

Totodată, vreau să Vă dau asigurări că statul va investi considerabil în sistemul de sănătate pentru a reduce exodul lucrătorilor medicali, pentru crearea condițiilor favorabile de muncă și protecție socială, pentru sporirea siguranței pacienților, pentru o societate sănătoasă și prosperă.

La Mulți Ani!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.