Mesaj cu prilejul încheierii anului de învățământ 2019-2020

Stimați profesori!
Dragi elevi și studenți!

Sfârșitul lunii mai aduce sentimentul unei împliniri, al unei realizări, al unei reușite marcate gălăgios, colorat și cu multă bucurie.

În acest an luna mai pleacă așa cum a venit – în liniște și izolare.

Deși nu va răsuna la propriu clopoțelul în cadrul festivităților de încheiere a anului de învățământ, sunetul lui se face auzit în sufletele elevilor, ale profesorilor și părinților. Astăzi punem punct anului de studiu 2019-2020 – unul de referință în biografiile noastre și, în special, în evoluția sistemelor educaționale din toate țările lumii.

Situația în care ne-am pomenit, generată de COVID-19, ne-a oferit posibilitatea de a înțelege că se poate învăța/preda și altfel, că profesorii sunt foarte flexibili și receptivi, iar elevii – dispuși să învețe în orice condiții; am văzut că știm, putem și, mai ales, vrem să perseverăm. Îndemnul meu este să ieșim din această perioadă cu lecția învățată! Să conștientizăm gradul de responsabilitate al fiecăruia dintre noi! Să fim solidari în drumul nostru spre succes!

Vă urez vacanță frumoasă și rodnică în ale cunoașterii, dragi elevi și studenți ai țării! Acumulați forțe, impresii și vise!

Să ne revedem sănătoși în toamnă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.