Maia Sandu unionista, vrea să se remarce printre alți candidați-unioniști și iese în mod repetat la atac împotriva mea

Maia Sandu, carierista și miliardista vrea să se remarce printre alți candidați-unioniști și iese în mod repetat la atac împotriva mea. Lista e binecunoscută: Leancă-Ghimpu-Sandu. Pe cînd și Pavlicenko cu Guțu?

În stilul fostului ei camarad de Alianță Mihai Ghimpu, Maia Sandu vorbește despre „ași în mînecă”. Cere declarații de avere și nu știu ce dovezi despre venituri. O anunț că totul este declarat conform legii, inclusiv la CNI. Partidul Socialiștilor a fost ani la rînd verificat cu mărunțișul de către agenții de la FISC (controlat de PLDM). Iar bani de la stat nu am cheltuit și nici nu i-am avut pentru activitățile noastre, cum o făcea PLDM-ul pe care îl slujea Maia Sandu cînd acolo era cald și bine.

Îi amintesc Maiei Sandu că ea a fost colegă de Alianță și cu Filat, și cu Plahotniuc, și cu Ghimpu și a profitat de conjunctură atît cît a putut. Acum, tot profită, dar deja ca „disidentă”, ca „opozantă” a unui sistem din care a făcut parte și în care cu propria mînuță a semnat transferul banilor din BNM către BEM.

Maia, Maia, va suna și pentru tine ultimul clopoțel în politică și „camerele de luat vederi” vor arăta tuturor cît de ipocrită și falsă ești.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.