Mă aflu cu o vizită de lucru în satul meu natal, Sadova, din raionul Călărași

Mă aflu cu o vizită de lucru în satul meu natal, Sadova, din raionul Călărași unde am vizitat gimnaziul și grădinița de copii, am participat la deschiderea unui teren de joacă din centrul satului.

Cu multe emoții și amintiri frumoase, am vizitat gimnaziul în care am studiat pe parcursul a zece ani. În urma unei solicitări din partea administrației instituției, am acordat suport pentru renovarea și dotarea cu tehnică necesară a clasei unde se desfășoară lecțiile de informatică, oferind 13 computere, un proiector și alte obiecte necesare pentru buna desfășurare a orelor.

În continuare am vizitat grădinița de copii care a beneficiat de suportul Fundației ”Din Suflet”. Astfel, 95 de copii care frecventează instituția preșcolară, au posibilitatea de a petrece frumos timpul în curtea grădiniței unde a fost instalat un teren de joacă dotat cu tobogane și balansoare. De asemenea, grădinița respectivă a fost dotată cu mobilier din partea fundației.

Totodată, am participat la inaugurarea terenului de joacă pentru copii, amplasat în centrul satului, care a fost instalat cu suportul Președintelui țării la solicitarea părinților din localitate. De astăzi, copiii din satul Sadova au un spațiu frumos amenajat unde își vor putea petrece timpul.

Am discutat cu colectivul de profesori și cel de educatori despre condițiile de activitate și problemele cu care se confruntă, menționînd că le voi oferi și în continuare sprijinul necesar întru asigurarea unui mediu adecvat pentru educare și instruire.

Am fost plăcut surprins să aflu despre activitatea unei organizații de tinere mămici, create acum cîteva luni în Sadova – “Grupul Femeilor în acțiune”, care și-au propus drept obiectiv implementarea unor proiecte de dezvoltare a localității și implicarea tineretului în viața socială a satului. Am susținut inițiativele lansate de acest grup, menționînd că voi contribui activ la realizarea acestora.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.