M-am familiarizat cu starea lucrurilor de la grădinițele din satele Alexăndreni, Grigorești și Bilicenii Noi

Aflîndu-mă în vizită în raionul Sângerei, m-am familiarizat cu starea lucrurilor de la grădinițele din satele Alexăndreni, Grigorești și Bilicenii Noi.

În cadrul Campaniei naționale de susținere a grădinițelor, lansată de Fundația de binefacere a Primei-Doamne „Din Suflet”, aceste instituții preșcolare au beneficiat de cîte un teren de joacă pentru copii, care le permite picilor să desfășoare diverse activități și jocuri distractive în aer liber, protejîndu-i, totodată, de razele solare și de ploaie.

Am salutat faptul că angajații și părinții grădiniței n-au ezitat să se adreseze Fundației pentru sprijin. Am văzut bucuria din ochii copiilor și părinților, ceea ce ne motivează să continuăm faptele bune întru un viitor mai prosper pentru copiii noștri.

Menționez că, grație campaniei naționale lansată de Fundația de Binefacere „Din Suflet”, la începutul lunii septembrie curent, deja 100 de grădinițe au beneficiat de suport, iar pînă la sfîrșitul anului, de asistență se vor bucura încă circa 100 de instituții preșcolare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.