Lîngă satul Ghelăuza, am inspectat desfășurarea lucrărilor de reabilitare pe porțiunea șoselei regionale L442 Strășeni – Voinova

Lîngă satul Ghelăuza, am inspectat desfășurarea lucrărilor de reabilitare pe porțiunea șoselei regionale L442 Strășeni – Voinova. Întregul proiect presupune reabilitarea a 21 km de drum, a două poduri mari și 46 mai mici. Costul lucrărilor inițiate în luna noiembrie 2018 se estimează la 74 milioane de lei, dintre care au fost valorificate 22 milioane de lei, iar in anul curent din bugetul de stat au fost alocate 50 mln de lei.

1-8-300x200 Lîngă satul Ghelăuza, am inspectat desfășurarea lucrărilor de reabilitare pe porțiunea șoselei regionale L442 Strășeni – Voinova

Finalizarea lucrărilor de construcție a drumului va permite să fie îmbunătățită (modernizată) infrastructura pentru cel puțin 32 mii de locuitori din această regiune a raionului Strășeni, dar și pentru agenții economici, inclusiv rezidenții Zonei Economice Libere și ai parcului industrial.

Am salutat oamenii care muncesc pe acest teren și le-am urat succes în finalizarea lucrărilor. Le-am comunicat despre realizarea Programului Național „Drumuri bune pentru toți”, în cadrul căruia vor fi reparate segmente de drum în fiecare localitate din Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.