La sfârșitul lunii noiembrie curent, voi avea două întîlniri cu concetățenii noștri care locuiesc și muncesc în Federația Rusă

În cadrul acestora, voi prezenta un amplu raport privind situația politică și economică din țara noastră, totodată, vor fi trecute în revistă realizările obținute pe parcursul mandatului de Președinte, dar și succesele înregistrate în domeniul relațiilor bilaterale dintre Rusia și Moldova. De asemenea, vor fi discutate posibilitățile de extindere a legăturilor moldo-ruse de cooperare.

Ambele evenimente vor începe la ora 15.30. Prima întrunire se va desfășura pe 24 noiembrie la Moscova, în sala de concerte a hotelului „Cosmos” (Bulevardul Mira 150, stația de metrou VDNH), iar a doua – pe 25 noiembrie la Sankt-Petersburg, în incinta la Casei de Cultură și Tehnică (bulevardul Stachek 72, stația de metrou Kirovskii Zavod).

Întrevederile se vor finaliza cu cîte un spectacol de excepție, la care vor evolua mai mulți interpreți autohtoni printre care: Natalia Gordienco, Isidor Glib, trupa „Doredos”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.