La invitația Patriarhului Moscovei și a Întregii Rusii, Kiril, am asistat astăzi la sfînta liturghie oficiată de Patriarh la mănăstirea Acoperămîntului Maicii Domnului din Moscova

La invitația Patriarhului Moscovei și a Întregii Rusii, Kiril, am asistat astăzi la sfînta liturghie oficiată de Patriarh la mănăstirea Acoperămîntului Maicii Domnului din Moscova care adăpostește moaștele Sfintei Matrona.
89621782_4162979177061389_5125247807904546816_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=110474&_nc_ohc=F0Ml5o573yUAX_hpAfb&_nc_ht=scontent.fkiv1-1 La invitația Patriarhului Moscovei și a Întregii Rusii, Kiril, am asistat astăzi la sfînta liturghie oficiată de Patriarh la mănăstirea Acoperămîntului Maicii Domnului din Moscova
Sfînta Matrona de la Moscova este una dintre cele mai venerate sfinte în Moldova. În țara noastră nu este nicio biserică în care nu s-ar regăsi o icoană cu sfînta Matrona. În multe lăcașe de cult de la noi se păstrează părți ale moaștelor sale. Ruga închinată ei aduce ajutor în cele mai dificile probleme. M-am rugat la moaștele sfintei Matrona pentru pace și prosperitatea Moldovei, pentru bunăstarea tuturor cetățenilor noștri.

După serviciul divin, am discutat cu Preasfinția Sa Patriarhul Kiril. Am vorbit despre pacea civică din Moldova, despre apărarea Bisericii Ortodoxe împotriva atacurilor, despre susținerea familiei și promovarea valorilor tradiționale.

Întîistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse ne-a binecuvîntat pe noi și țara noastră pentru realizarea faptelor bune.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.