la invitația mea personală, la Chişinău a venit Alexander Glebovici Rahr

Astăzi, la invitația mea personală, în cadrul Campaniei Naţionale “Iubesc Moldova”, pentru prima dată la Chişinău a venit Alexander Glebovici Rahr, renumit jurnalist, expert în relații internaționale, politolog, publicist, scriitor german.

Pe data de 6 iunie, invit toți doritorii să participe la o lecție publică susținută de Alexander Rahr, pe următoarele subiecte:
1. „Rusia – Occidentul: cine pe cine?
2. Unde va merge Putin? Rusia între China şi Europa”.
3. De ce birocraţii de la Bruxelles se tem ca de tămîie de 23 iunie 2016?
4. Cui îi sînt avantajoase poveştile despre „România Mare”.
5. Cine sînteţi, Mister Putin? Metamorfozele liderului de la Kremlin”.

Evenimentul va avea loc în incinta hotelului „Radisson Blu Leogrand Hotel”, sala de conferințe “Begonia Main Hall”, cu începere de la ora 17:00.
Alexandr Rahr mai este cunoscut in calitate de consilier al “Gazprom”-ului în Europa, profesor de onoare al Institutului de Stat pentru Relaţii Internaţionale din Moscova și al Şcolii Superioare de Economie din Moscova, decorat cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania pentru aportul adus în dezvoltarea relaţiilor ruso-germane.

În perioada 2012 – 2015, Rahr a activat în calitate de consilier al preşedintelui Camerei de Comerţ Ruso-Germane, în cadrul companiei Wintershall (cea mai mare companie internațională de petrol și gaze din Germania specializată în activităţi de explorare de petrol și gaze în Europa, Africa de Nord, America de Sud, Rusia, regiunea Mării Caspice şi în Orientul Apropiat).

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.