La invitația mea personală, astăzi în Republica Moldova vor veni o delegatie importanta compusa din Federația Rusă

La invitația mea personală, astăzi în Republica Moldova vor veni o delegatie importanta compusa din oameni de afaceri din Federația Rusă, care activează în diverse domenii ale economiei ruse și fac parte din conducerea unei dintre cele mai mari Asociații de business din Rusia “Delovaia Rossia”. Scopul vizitei constă în familiarizarea cu mediul de afaceri din Moldova, stabilirea relațiilor de colaborare, evaluarea potențialul investițional din țara noastră.

Din componența delegației fac parte:

1. Boris Titov – comisarul Preşedintelui Federaţiei Ruse pentru protecția drepturilor întreprinzătorilor şi președintele Consiliului „Uniunii viticultorilor şi vinificatorilor din Rusia”;

2. Alexandru Repik, președintele Asociației ”Delovaia Rossia”, președintele consiliului de directori a unei dintre cele mai mari companiei farmaceutice “Р-Фарм”,
3. Andrei Nazarov – președintele consiliului de directori al companiei de construcţii CS „Granel”,

4. Rustam Muratov –vice-preşedintele companiei CS „Granel”,

5. Pavel Titov – președintele companiei vinicole „Abrau-Durso”,

6. Serghei Nedoroslev – preşedintele Consiliului de Directori al companiei „Kaskol” şi preşedintele companiei „Stan”,

7. Serghei Gheneralov – preşedintele grupului de companii “Promîșlennîe investorî”,

8. Igor Ceaika – preşedintele Consiliului de Directori FRC International Trading (Shanghai) Limited.

Domeniile de interese al oamenilor de afaceri ruşi sînt foarte variate – industria, sectoarele de tehnologii înalte, domeniul construcțiilor, producerea de medicamente, vinificaţia, etc. Cifra de afaceri anuală a companiilor reprezentate de oaspeţii noştri din Rusia depăşeşte de cîteva ori PIB-ul anual al Moldovei.

Am solicitat convocarea Consiliului economic pe lîngă președintele Republicii Moldova pentru data de 30 iunie, la ora 16.00, în incinta Palatului Republicii, în cadrul căruia va avea loc întrunirea reprezentanților cercurilor de afaceri din Federația Rusă și din Republica Moldova.

Invit întreprinzătorii din Moldova, interesați de dezvoltarea colaborării cu cercurile de afaceri din Rusia să participe la această întrunire.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.