La invitația colegilor din Partidul Socialiștilor am participat la ședința de bilanț al Consiliului Republican al PSRM

Am discutat despre anul politic 2017, an în care colegii au reușit să facă foarte multe lucruri atît la nivel de regiuni, capitală, parlament, cît și la nivel de țară. PSRM este astăzi unicul partid care se bucură de susținerea masivă a populației – peste 50 la sută din cetățenii determinați. Este un partid real al poporului.

Totodată, au fost trasate obiectivele pentru anul viitor. Obiectivul principal este victoria în alegerile parlamentare. Doar victoria în alegeri va putea opri declinul țării noastre și vor putea fi puse în aplicare proiecte de importanță vitală pentru țară.

Ca fost președinte al PSRM și lider neformal al partidului la moment, încurajez și susțin acțiunile socialiștilor și în special, victoria în alegerile parlamentare în anul 2018.

Alegerile din anul viitor vor fi esențiale și cruciale pentru dezvoltarea în continuare a Republicii Moldova, pentru viitorul țării noastre ca stat. Și în aceste alegeri este obligatoriu să învingă poporul.

Le-am dorit colegilor din PSRM, sănătate, realizări și victorie.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.