La Ceadîr-Lunga am inspectat lucrările de construcție a Centrului cultural-educațional, edificat cu suportul Fundației „Heydar Aliyev”

La Ceadîr-Lunga am inspectat lucrările de construcție a Centrului cultural-educațional, edificat cu suportul Fundației „Heydar Aliyev”, în baza înțelegerilor mele cu Președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, în cadrul întrevederii de la Baku, din luna iunie 2017.

107608397_4670395939653041_4049965862519192963_o-300x214 La Ceadîr-Lunga am inspectat lucrările de construcție a Centrului cultural-educațional, edificat cu suportul Fundației „Heydar Aliyev”

Suprafața totală a edificiului constituie două mii de metri pătrați, volumul investițiilor din partea guvernului azer este de 1,3 milioane de euro. Lucrările de construcție urmează să fie finalizate aproximativ peste trei luni.

Am adresat mulțumiri Ambasadorului Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, E.S. Qüdsi Osmanov, prezent la întrevedere și conducerii Republicii Azerbaidjan pentru contribuția considerabilă în dezvoltarea socială și culturală a Găgăuziei, fapt care demonstrează nivelul înalt al relațiilor dintre țările noastre. Se preconizează ca festivitatea de inaugurare a Centrului cultural-educațional să se desfășoare cu participarea Președinților ambelor state, în termenii stabiliți.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.