La Cahul am vizitat întreprinderea de textile „Tricon”

La Cahul am vizitat întreprinderea de textile „Tricon”, care este lider în producerea şi vînzarea articolelor de confecţii şi tricotaj pentru doamnele din Moldova și care este cartea de vizită a orașului.

În prezent, 90% din volumul de producere este destinat exportului, acesta numărând circa 300 de mii de unități anual. Întreprinderea colaborează activ cu mărci renumite din Germania, Italia, Austria, în condițiile în care multe branduri europene și-au orientat producerea spre țările Asiei.

Am fost plăcut surprins să văd că întreprinderea este dotată cu utilaj performant, chiar unic în ţară şi implică tehnologii şi procese moderne în producerea articolelor de confecţii şi tricot.
De asemenea, am avut un dialog cu angajații fabricii. Împreună am discutat despre posibilitatea creșterii nivelului de competitivitate a produselor și a capacității de export a acestora. Am apreciat activitatea colectivului și am dat asigurări că îi vom susține pe viitor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.