La Aeroportul Internațional Chișinău, împreună cu Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir am întîmpinat Focul Haric adus în țara noastră al 18-lea an consecutiv

Ulterior, fiecare reprezentant al episcopiilor urmează să ducă Focul Sfînt la eparhia sa și să-l repartizeze tuturor bisericilor din cuprinsul eparhiei.

1-10-300x229 La Aeroportul Internațional Chișinău, împreună cu Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir am întîmpinat Focul Haric adus în țara noastră al 18-lea an consecutiv

Fie ca lumina Focului Sfînt să ne aducă în inimi bucuria de a trăi, să ne întărească încrederea şi speranţa în ziua de mîine.

Sper ca și în acest an, în pofida timpurilor dificile pe care le trăim, Lumina Sfîntă a Învierii să ajungă în casele marii majorități a cetățenilor.

Țin să aduc sincere mulțumiri oamenilor de afaceri care au răspuns la solicitarea mea și au făcut posibil ca Focul Haric să ajungă și în acest an în țara noastră.

Doresc tuturor un Paşte Fericit alături de cei dragi!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.