Întrevederile cu cetățenii în raioanele țării, continuă!

Astăzi am avut o discuție sinceră și productivă cu locuitorii raionului Anenii Noi, care au abordat diverse probleme de ordin social, economic și juridic cu care se confruntă.

Am informat oamenii despre asistența oferită țării noastre de partenerii externi de dezvoltare, în special, despre unitățile de transport marca „KAMAZ” donate de Federația Rusă care în curînd vor ajunge în Republica Moldova. Am discutat despre inițiativele și acțiunile instituției prezidențiale care au drept scop asigurarea bunăstării cetățenilor țării.

Am relatat faptul că, în vederea marcării Anului Familiei în Republica Moldova, în anul curent va fi pus în acțiune un amplu program național de activități menite să consolideze instituția familiei. În context, am felicitat trei cupluri din raionul Anenii Noi care au împlinit peste 50 de ani de la celebrarea căsătoriei și două familii numeroase, una care educă 9 copii, iar cealaltă – 7 copii. Le-am urat mulți ani, sănătate și prosperitate.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.