Întrevedere de lucru si micul dejun cu dl Gholam Hossein Shafei

Întrevedere de lucru si micul dejun cu Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Mine și Agricultură a Iranului, dl Gholam Hossein Shafei.

Am subliniat existența unui potenţial enorm pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice între ambele ţări: complementaritatea economiilor naţionale în ce priveşte sectorul agrar, exportul reciproc al utilajelor tehnologice, a aparatelor electrice etc. Am atras atenția asupra oportunităților de colaborare în domeniul transporturilor, investițiilor, turismului.

Situaţia la zi în domeniul schimburilor comerciale demonstrează necesitatea avansării dialogului bilateral cu privire la informarea reciprocă asupra oportunităţilor de afaceri şi domeniile de interes comun. Mi-am exprimat încrederea că organizarea forumului oamenilor de afaceri ai ambelor state va contribui la dinamizarea și consolidarea raporturilor de cooperare.

Pina la sfirsitul anului o delegatie a oamenilor de afaceri din Iran in funte cu conducerea Camaerii de comert si industrie vor vizita Republica Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.