întrevedere cu deținătorii de patente din raioanele țării

Astăzi am avut o întrevedere cu deținătorii de patente din raioanele țării în cadrul căreia am făcut un schimb de opinii cu privire la problemele cu care ei se confruntă zi de zi.

Le-am adus la cunoștință că la inițiativa fractiunii Parlamentare a PSRM, avînd la bază proiectul de lege al socialiștilor nr. 228, din 26.05.2016 cît și avizul pozitiv al Guvernului, a fost creat un grup de lucru format din membrii Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, reprezentanții Asociației Micului Business din Moldova și ai Ministerului Economiei în vederea elaborării unui nou proiect de lege care ar asigura continuitatea activității deținătorilor de patentă și după data de 1 ianuarie 2017. În acest sens, mai devreme, la insistența socialiștilor, deja a fost luată o decizie ca activitatea persoanelor fizice, care activează în bază de patentă să fie prelungită și după 1 ianuarie 2017.

Grupul de lucru creat, în cel mult două săptămîni, urmează să vină cu propuneri concrete privind elaborarea unui nou proiect de lege care să conțină atît cerințele Guvernului cît și doleanțele patentarilor.

Mereu am fost și voi fi alături de persoanele care activează în bază de patentă pentru a le acorda sprijinul necesar în vederea asigurării unor condiții bune de activitate, astfel ca ei să fie motivați să trăiască și să muncească aici, acasă, spre binele familiilor lor și a țării.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.