Întreprind o vizită de lucru la Erevan, unde își începe lucrările cea de-a XVII ediție a summit-ului Organizației Internaționale a Francofoniei

Întreprind o vizită de lucru la Erevan, unde își începe lucrările cea de-a XVII ediție a summit-ului Organizației Internaționale a Francofoniei.

După cum am menționat anterior, delegația Republicii Moldova va participa activ la lucrările sesiunii plenare. De asemenea, voi rosti un discurs și voi avea o serie de întrevederi bilaterale.

Țin să mai menționez că Republica Moldova a aderat la Organizația Internațională a Francofoniei în anul 1996 și de atunci este implicată în diverse evenimente naționale și internaționale cu privire la promovarea limbii și culturii franceze.

Sînt convins că cooperarea țării noastre cu lumea francofonă este încă o dovadă a corectitudinii cursului strategic al Republicii Moldova spre stabilirea unei politici externe echilibrate între Vest ș Est.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.