Întreprind o vizită de lucru în zona de nord a țării în cadrul căreia voi vizita orașele Bălți, Ocnița și Edineț

Întreprind o vizită de lucru în zona de nord a țării în cadrul căreia voi vizita orașele Bălți, Ocnița și Edineț, mă voi familiariza cu activitatea Zonei Economice Libere ”Bălți”, voi vizita biserica din satul Grinăuți și cîteva familii longevive sau numeroase.

La Bălți am avut o întrevedere cu Episcopul de Bălți și Fălești, Marchel, unul dintre cei mai cunoscuți și cu autoritate membri ai Bisericii Ortodoxe a Moldovei.

Am discutat cu Episcopul Marchel despre situația socială și cea politică din țara noastră în ajunul alegerilor locale generale. Am fost unanimi în opinia că Moldova și poporul ei au nevoie stringentă de stabilitate, dezvoltare continuă, colaborare cu partenerii externi atît din Vest, cît și din Est, de protecția valorilor tradiționale și de sprijinul multilateral al familiei, iar în fruntea orașelor și raioanelor țării trebuie să fie oameni profesioniști, capabili să aibă grijă de fiecare persoană și de fiecare stradă din țara noastră.

I-am dorit Episcopului Marchel succese și ajutorul Domnului în activitatea sa pastorală.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.