Întrebări de la vizitatorii blogului

Postarea aceasta este un anunţ pentru vizitatorii blogului meu.

Postarea aceasta este un anunţ pentru vizitatorii blogului meu.

După ce îmi citesc articolele, mulţi dintre cititori îmi adresează diverse întrebări în comentariile de la subsol şi îmi solicită răspunsuri imediate. Unele din aceste întrebări, prin complexitatea lor, ar necesita răspunsuri prea desfăşurate; altele, prin conţinutul lor, nu se referă la subiectul postării. Şi nici nu găsesc întotdeauna timp, pentru a răspunde la toate aceste comentarii.

De aceea, am hotărât să anunţ că timp de 10 zile voi colecta de la vizitatorii blogului cele mai diverse întrebări care le au faţă de mine şi faţă de ideile pe care le dezvolt.

Întrebările le puteţi adresa scriindu-le la comentarii.

Rog să vă limitaţi la două-trei întrebări din partea fiecărui comentator. Respectaţi bunele maniere în formularea întrebărilor. Deşi accept blogul ca pe un spaţiu de discuţii libere, nu accept limbajul suburban, insultele şi insinuările.

Am mai răspuns la întrebări adresate de vizitatori ai blogului. Vedeţi, de exemplu, în linkul atasat: /diverse/raspunsurile-la-intrebarile-unui-vizitator-al-acestui-blog

Sper să avem în continuare o comunicare corectă, sinceră şi interesantă.

Aştept aşadar întrebările voastre.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.