În urma adresării familiei Vodă din s. Lincăuți, c. Verejeni, r. Ocnița

În urma adresării familiei Vodă din s. Lincăuți, c. Verejeni, r. Ocnița după ajutor pentru salvarea fiului lor Denis, astăzi am decis să întreprind o vizită la această familie îndurerată. Realitatea a fost mai dură decît îmi imaginam.

În 2015, în urma unui accident la iazul din localitate, Denis în vîrstă de 15 ani a rămas imobilizat la pat. Pe parcursul unui an, copilul a suportat mai multe intervenții chirurgicale în Moldova, în urma cărora starea lui este în continuare gravă. Unica soluție ar fi un tratament peste hotare.

Am decis că voi acorda tot sprijinul posibil pentru însănătoșirea acestui tînăr. În acest scop, începînd cu data de 10 mai, lansăm campania națională de colectare a fondurilor necesare pentru tratamentul lui Denis. Între timp, vom identifica clinica din străinătate care ar asigura tratamentul și intervențiile chirurgicale necesare pentru reabilitarea copilului. Personal, împreuna cu familia mea vom acoperi diferența necesară pentru acoperirea costului tratamentului.

Pînă pe 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, îndemn toată lumea de bună credință să contribuie financiar la realizarea marelui vis a unui tînăr de 16 ani – de a se ridica din pat, de a putea merge și cuprinde persoanele dragi, de a se juca cu sora de 10 ani, de a reveni la viața de altă dată!
Rechizitele bancare a titularului de cont Zinovia Vodă ( bunica lui Denis Vodă):
MOLDMD2X360
MD95ML000000022526601364
2005026021231

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.