În Parlament rămîne tot mai puțină opoziție adevărată

Astăzi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, propusă de socialiști în Parlament, nu a fost susținută de comuniști și liberal-democrați, deși anterior s-au expus public în favoarea acesteia. Textul final al Moțiunii de Cenzura elaborat de PSRM, redactat tinind cont de propunerile comuniștilor si liberal-democratilor si semnat de 24 deputați socialiști se anexează mai jos.

Ce se întîmplă? Care e cauza că partenerii de opoziție parlamentară au cedat politic? Deocamdată nu avem răspuns la aceste întrebări.
Vom insista și mâine asupra votării moțiunii, iar dacă nici atunci comuniștii și liberal-democrații nu o vor susține, înseamnă că ei au fost luați sub controlul guvernării, fie prin intermediul occidentalilor, fie prin alte mijloace.

Sau poate se tem de alegerile parlamentare anticipate? Aceasta să fie spaima comuniștilor și liberal-democraților? Și din cauza asta s-au culcat sub guvernare și refuză să lupte împotriva ei?
Trist. În Parlament rămîne tot mai puțină opoziție adevărată. Dar această legislatură nu e veșnică. Nu mult i-a rămas. Vor veni ele alegerile.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.