In Joia Curata am înmînat Familiei Mutruc cheile de la noua lor casă

A trecut o lună de cînd am lansat campania națională de colectare a fondurilor pentru procurarea casei de locuit familiei Mutruc din s. Heciul Vechi, r-nul. Sîngerei.

Împreună cu oameni de bună credință, am reușit să adunăm suma necesară ca în ajun de Sărbătoarea Învierii Domnului să realizăm visul celor 4 fetițe – de a trăi în propria casă curată, caldă, luminoasă, care s-ar fi aflat în același sat.

In Joia Curata, dupa cum am promis, împreună cu soția și cei trei feciori am înmînat Familiei Mutruc cheile de la noua lor casă, dorindu-le multă sănătate și cît mai multe clipe fericite în acest cămin.

Casa, care a fost aleasă de ei înșiși (are și 40 de ari de teren pe lînga casă) se află în aceeași localitate în care au locuit anterior.

Vreau să aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au răspuns apelului nostru și au pus mînă de la mînă ca să aducem lumină și bucurie în sufletele acestor copii. Vreau să îndemn și altă lume de bună credință să ofere celor pătimiți ajutor si o speranta in viata. Să încercăm să fim mai buni.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.