În drumul de întoarcere, de la Erevan la Chișinău, am hotărît să fac o escală la Moscova pentru cîteva întrevederi

În drumul de întoarcere, de la Erevan la Chișinău, am hotărît să fac o escală la Moscova pentru cîteva întrevederi și pentru a participa la evenimente pe care le consider importante pentru Moldova.

Pima întrevedere am avut-o cu copreședintele mișcării „Delovaia Rossia”, binecunoscutul antreprenor, Andrei Nazarov. În cadrul dialogului, am discutat modul în care sînt realizate înțelegerile privind investiţiile mediului de afaceri din Rusia în economia Moldovei, înțelegeri la care s-a ajuns în timpul vizitei delegaţiei „Delovaia Rossia” în ţara noastră, în vara acestui an.

Am convenit sa organizam un business-forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova si Federatia Rusa in luna mai anul urmator la Chisinau.

Moldova simte o necesitate acută de investiţii – și din Vest, şi din Est. Este important ca atît investiţiile în economia moldovenească cît şi activitatea businessului străin în ţara noastră să se desfășoare liber, fără să fie stînjenite de factorul politic.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.