În cursul vizitei în Republica Azerbaidjan am avut o întrevedere cu Președintele Republicii Macedonia, Gjorge Ivanov

Am menționat cu plăcere că, în acest an, marcăm 23 de ani de la stabilirea contactelor diplomatice moldo-macedonene, perioadă în care au fost întreprinși mai mulți pași meniți să consolideze colaborarea dintre țările noastre atît la nivel bilateral, cît şi multilateral.

Am fost unanimi în opinia privind necesitatea fortificării și extinderii raporturilor bilaterale în toate domeniile de interes comun, în special, în domeniul turismului.

Mi-am exprimat interesul față de experiența Republicii Macedonia în atragerea investițiilor străine și am îndemnat participarea companiilor macedonene în activitatea zonelor economice libere şi a parcurilor industriale din Republica Moldova.

Am salutat faptul că Președintele Macedoniei, Gjorge Ivanov, a acceptat invitația mea de a vizita Republica Moldova, confirmînd că va efectua o vizită oficială în țara noastră în perioada 17-18 iulie curent.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.