În cursul vizitei în raionul Dubăsari m-am documentat cu activitatea întreprinderii din satul Coșnița.

În cursul vizitei în raionul Dubăsari m-am documentat cu activitatea întreprinderii private cu capital străin, ”Salt Confort” din satul Coșnița.

Compania produce saltele, inclusiv ortopedice, de diferite categorii de preț. Am salutat colectivul întreprinderii și am apreciat faptul că producătorul autohton propune mărfuri calitative, deschide locuri de muncă și contribuie la dezvoltarea economică a raionului.

De asemenea, m-am familiarizat și cu activitatea întreprinderii SRL ELIT-AROM care este specializată în producerea de odorizante auto cu uleiuri esențiale. Este o afacere de familie a cuplului Olga și Oleg Vasilenco, inițiată în anul 2018. Deși sînt la început de cale, familia Vasilenco este intenționată să-și dezvolte afacerea atît pe piața din Republica Moldova, cît și peste hotare.

Am fost bucuros să discut cu acest cuplu ambițios. Le-am relatat că actuala guvernare întreprinde acțiuni conjugate în vederea susținerii producătorilor autohtoni.

Am reiterat că instituția prezidențială va susține în continuare întreprinderile mici și mijlocii, datorită cărora oamenii noștri nu părăsesc țara, iar economia națională primește un impuls esențial pentru dezvoltare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.