În continuarea vizitei în teritoriu, am mers la grădinița de copii „Andrieș” din raionul Nisporeni

Instituția preșcolară respectivă a beneficiat de suportul Fundației ”Din Suflet” conform demersului adresat de administrație și părinți. Astfel, 100 de copii care frecventează grădinița de copii, au posibilitatea de a petrece frumos timpul în curtea înstituției unde, cu sprijinul Fundației Primei Doamne a fost instalat un teren de joacă dotat cu tobogane și balansoare.

Am discutat cu personalul instituției despre condițiile de activitate, necesitățile și problemele cu care se confruntă, și am menționat că le vom oferi și în continuare sprijinul necesar întru asigurarea unui mediu adecvat pentru educare și instruire.

Totodată, am dăruit grădiniței de copii inventar sportiv, jucării și materiale didactice care sunt necesare în procesul educațional. De asemenea, am oferit copiilor dulciuri și fructe.

Menționez că, pe parcursul anului precedent, Fundația de Binefacere a Primei Doamne a inițiat lucrări în circa 200 de instituții preșcolare, majoritatea fiind deja finalizate. Totodată, se preconizează ca, în anul 2018, de acest suport să beneficieze circa 500 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova – toate instituțiile preșcolare din țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.