În continuarea vizitei de lucru la Șoldănești, am luat cunoștință de activitatea filialei locale a companiei „Brodețchi”

În continuarea vizitei de lucru la Șoldănești, am luat cunoștință de activitatea filialei locale a companiei „Brodețchi”, specializată în fabricarea produselor de panificație și de patiserie.

2-4-300x197 În continuarea vizitei de lucru la Șoldănești, am luat cunoștință de activitatea filialei locale a companiei „Brodețchi”

Întreprinderea a fost fondată în anul 1994, iar filiala respectivă – în anul 2002. La întreprindere muncesc peste 500 de angajați, inclusiv 110 la filiala de la Șoldănești. În fiecare zi, aici sunt coapte cîte 4-5 tone de produse de calitate înaltă.

Am salutat colectivul brutăriei și am apreciat condițiile în care activează, precum și faptul că întreprinderea a investit peste 1,5 milioane de euro în achiziția utilajului modern. Am asigurat conducerea întreprinderii că în condițiile crizei provocate de pandemie le vom acorda susținerea necesară.

În încheierea vizitei la Șoldănești, am avut o întrevedere cu administrația raională, unde am discutat mai multe subiecte legate de dezvoltarea social-economică a regiunii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.