În continuarea vizitei de lucru în raionul Fălești, m-am familiarizat cu activitatea a două întreprinderi agricole

Prima din ele aparține fermierului Ion Mîțu, care cultivă cereale pe o suprafață de 200 de hectare, dispune de 30 de hectare de pomi fructiferi și trei hectare de viță de vie. Gospodăria mai deține un depozit mare cu o cameră frigorifică.

1-3-300x202 În continuarea vizitei de lucru în raionul Fălești, m-am familiarizat cu activitatea a două întreprinderi agricole

Cea de-a doua întreprindere – „Efelin Agro Alexandra Oală” cultivă grîu pe o suprafață de 250 de hectare, orz – pe 100 de hectare, porumb – pe 230 de hectare și floarea soarelui – pe 250 de hectare.

Am apreciat înalt activitatea ambilor fermieri, exprimîndu-mi recunoștința pentru faptul că în aceste condiții dificile, ei creează locuri de muncă și continuă să asigure securitatea alimentară a raionului și a țării. Am menționat că conducerea de vîrf a Republicii Moldova va depune toate eforturile pentru a susține agricultura.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.