În contexul vizitei de lucru în raionul Dondușeni, am mers la două grădinițe

În contexul vizitei de lucru în raionul Dondușeni, am mers la două grădinițe care au beneficiat de suportul Fundației de Binefacere „Din Suflet”, în cadrul acțiunii naționale de susținere a instituțiilor preșcolare.

Astfel, în urma solicitărilor adresate Fundației Primei-Doamne, grădinițelor din satul Pocrovca și din satul Moșana li s-au oferit electrocasnice, tehnică audio, mobilier, teren de joacă pentru copii.

O localitate care nu are școală primară și, cel puțin, o grădiniță este lipsită de viitor. Trebuie să investim în viitorul acestei țări, fiecare copil trebuie să aibă acces la educație și dezvoltare. În calitate de Președinte al țării, voi depune tot efortul pentru a asigura un mediu favorabil pentru creșterea și dezvoltarea viitoarelor generații.

Vom întreprinde acțiuni conjugate, în așa fel încît, pînă la expirarea actualului mandat al Președintelui Republicii Moldova, toate instituțiile preșcolare din țară să beneficieze de ajutorul necesar din partea Fundației de Binefacere a Primei-Doamne.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.