În cadrul vizitei în raionul Telenești, am mers la gimnaziul „Mihai Eminescu”

În cadrul vizitei în raionul Telenești, am mers la gimnaziul „Mihai Eminescu” care a fost fondat în anul 1973. În prezent, în cadrul instituției activează 45 cadre didactice care educă 646 de elevi încadrați în 24 complete de clase.
E5B1FAC5-1911-4B2A-8074-FE54CF7BF9B3-300x188 În cadrul vizitei în raionul Telenești, am mers la gimnaziul „Mihai Eminescu”

M-am familiarizat cu mersul derulării lucrărilor de reparație a gimnaziului care se află în proces de renovare capitală în cadrul Proiectului național „Reforma învățământului în Moldova”. Lucrările au demarat în luna august, 2018 iar costul total al acestora constituie – 13,2 milioane lei.

Am salutat faptul că lucrările au decurs conform proiectului și în termenii stabiliți, iar la 1 septembrie, instituția de învățământ va fi redeschisă astfel ca elevii să studieze în condiții mult mai bune decât cele anterioare și va face față cerințelor impuse de pandemie.

Am adresat mulțumiri pedagogilor pentru munca sârguincioasă depusă întru educarea generației tinere și i-am asigurat de faptul că, conducerea Republicii Moldova va acorda și în continuare sprijin și atenție dezvoltării sistemului educațional și instituțiilor de învățământ din țară.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.